Зустріч талантів у районному будинку культури: працівників культури привітали з професійним святом

Версія для друкуВерсія для друку

Зустріч талантів у районному будинку культури: працівників культури привітали з професійним святом Щороку 9 листопада працівники культури та аматори народного мистецтва відзначають своє професійне свято. Тих, хто дбає про збереження духовної спадщини і примноження культурних здобутків, хто не втомлюється творити і радувати оточуючих красою свого таланту вітали сьогодні у районному будинку культури.  Такими людьми рідна Лубенщина багата і щедра: працівники клубних, музейних, бібліотечних закладів, ветерани галузі, юні дарування, цілі творчі родини. Сьогодні вони всі разом, єдиною родиною працівників культури району святкували та вітали одні одних, раділи перемогам і цілком заслуженим нагородам.

Спільне святкове вітання зі святкової сцени виголошували виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, голова районної ради Григорій Угляниця, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, потому виконали почесну місію – вручили грамоти окремим працівникам культури.

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко передав вітання з нагоди професійного свята від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко. Він високо оцінив майстерність і високий професіоналізм лубенських артистів, щиро радів їхнім успіхам та наголошував, що галузь культури потребує великої уваги і підтримки.

Аматори сцени не знаю перепочинку. І цього разу вони подарували яскраве незабутнє свято для колег. Неперевершені гурт «Українська Швейцарія», народний жіночий вокальний ансамбль «Чарівниця», вокально-інструментальний ансамбль «Міраж», народний вокальний ансамбль «Дивосвіт», родина Васильченків, Галина Михайленко та Надія Бутович, Аліна Соломаха та Наталія Карпенко, танцювальні колективи «Перлина» і «Водограй», циркова студія «Маска», Наталія Маложон, а на завершення  - запрошені гості Володимир та Валентина Олійники – такий мистецький подарунок отримали сьогодні лубенські артисти.

Наверх ↑