ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА

Версія для друкуВерсія для друку

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ЦИГАНЕНКА Шановні мешканці Лубенщини! Швидкими темпами нашою країною шириться хвороба, спричинена вірусом COVID-19, і її пік, за прогнозами, припаде на середину квітня.

Із 6 квітня Уряд України посилив обмежувальні заходи на період карантину. Звертаюся до кожного з Вас, шановні лубенці, з розумінням сприйняти і прийняти ці обмеження. Попри усілякі незадоволення і незгоду усе це робиться для вашої безпеки, для здоров’я ваших рідних і близьких, які можуть бути у групі ризику, для безпечної роботи медичного персоналу, працівників аптечних закладів і закладів торгівлі, працівників правоохоронних органів та всіх спеціалістів, які зараз працюють в умовах карантину для забезпечення вашого комфортного життя і зрештою, для майбутнього ваших дітей і внуків.

Карантин – вимушений крок і він триватиме не вічно. Хочу, щоб ви це пам’ятали. Зараз як ніколи всі ми повинні бути разом, разом здолати поширення інфекції, разом зберегти життя кожного українця.

На щастя, станом на 6 квітня на Лубенщині не зафіксовано жодного лабараторно підтвердженого випадку коронавірусної інфекції. Це свідчення того, що всі дії місцевих структур були консолідованими, всі вказівки органів влади виконувалися чітко, всі застережні заходи лубенцями  дотримувалися.

Давайте усі разом з таким же розумінням і відповідальністю витримаємо карантин, неухильно дотримуючись всіх необхідних заходів. Бажаю усім здоров’я, стійкості і відповідальності.

 

Наверх ↑