Звітували аматори сцени Величківського сільського клубу

Версія для друкуВерсія для друку

Звітували аматори сцени Величківського сільського клубу «Маленькі села на Україні». Їх багато, не злічити. Серед них і мальовниче село Величківка на Лубенщині, де проживає близько 130 осіб. Місцем їх зустрічей  і спілкування, отримання позитивних емоцій, радості від зустрічі з прекрасним став сільський клуб, де працює відданий культурі Григорій Дем’яненко. Йому вдалося об’єднати навколо себе дорослих і дітей, які,  маючи Божу іскру таланту, з радістю збираються на репетиції, готують святкові програми для своїх земляків, виїжджають на зустріч з жителями навколишніх сіл і отримують від того велике задоволення.

Цьогорічний творчий звіт вирішили провести у рідному селі. Старанно готувалися і недільного вечора гостинно запросили усіх бажаючих на зустріч з прекрасним. Охочих видалося багато і тому зал заповнили вщент.

З першої хвилини концерту глядачі надзвичайно тепло і завзято зустрічали кожний виступ артистів, не шкодуючи своїх долонь та емоцій. А самодіяльні артисти з подвійним завзяттям працювали на сцені і представили вокальні твори, художнє читання, драматичний жанр, танцювальну композицію. Радували солісти Світлана Климась, Павлюченко Оксана, Коваленко Марія, Марія Кісельова; вокальні дуети у складі Ярослава Зеленюка та Дениса Колядича, Влада Кісельова та Миколи Гуржія. Жіночий квартет «Співай душа» виконав пісні «Живу в селі», «Захотіла баба молодою бути». Хвилини гумору подарували учасники драматичного колективу Іван Дерда, Віктор Василевич та Світлана Мартосенко. Танцювальну композицію представили Тетяна Василевич та Оксана Павлюченко.

По закінченню концерту глядачі стоячи аплодували артистам за виступ, щиро дякували за подаровану радість красивого і змістовного відпочинку. Людмила Пазенко – начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації – підбиваючи підсумок звіту, відзначила: «Як добре, що у селі є клуб, який, ніби живий організм, дихає, що у ньому проводиться активна робота по розвитку аматорського мистецтва, відбуваються заходи, які згуртовують усіх вас, налаштовують на позитив, допомагають долати життєві негаразди, дарують незабутні враження на свята і  будні. І нехай маленьке величківське мистецьке джерело ще довго-довго живить велику творчу ріку духовності Лубенського краю».

Наверх ↑