Громадська організація Stop_sexтинг запустила освітній портал для дітей та підлітків

Версія для друкуВерсія для друку

Громадська організація Stop_sexтинг запустила освітній портал для дітей та підлітків

 

Як дітям уникнути неприємностей в інтернеті?

За результатами досліджень, 44,8% дітей віком 6-17 років через сором або незнання, куди звертатися, не поділилися з дорослими конфліктною ситуацією, що трапилася з ними в інтернеті.

Громадська організація Stop_sexтинг запустила освітній портал для дітей та підлітків, щоб вони змогли ознайомитися з темою онлайн-ризиків та зрозуміли, як себе захистити — bit.ly/3qlbYtY

Підлітки у простій та доступній формі дізнаються, як діяти, коли їх шантажують або просять надіслати відверті фото і відео, чи можна згодом видалити ці небажані матеріали з інтернету. На сайті є чіткий алгоритм дій для дитини та контакти для допомоги.

Контент розділений за віком: короткометражний фільм про безпеку в інтернеті «Онлайн-секрети Open Kids» для підлітків bit.ly/3NatVo7 та мультфільм «Хаппі та її суперсила» для молодших bit.ly/3oK3fkx

На платформі є інтерактивні ігри, де можна пограти — опинитися у кімнаті підлітка, який постраждав від спілкування в інтернеті, простежити його досвід та спільно вирішити, що робити далі. Натискайте кнопку «Грати» та завантажуйте першу у світі віртуальну реальність про безпеку дітей в інтернеті «(Не)дитячі онлайн-стосунки».

МОН

 

Наверх ↑