12 серпня – День будівельника України.

Версія для друкуВерсія для друку

12 серпня – День будівельника України

Шановні працівники будівельної галузі!

Прийміть мої щирі  вітання з професійним святом – Днем будівельника!

У будівельній галузі працює величезна кількість людей, які віддані своїй благородній справі – будувати для людей житло і торгові центри, дитячі садки і лікарні, дороги та мости. Це професія, яка завжди буде потрібною, вона знаходиться поза часом, адже будівельники створюють не просто дах над головою й стіни – вони продукують комфорт та захищеність, добробут та тепло, саме середовище, в якому живе та розвивається людина.

Завдяки вам зростають нові, красиві й ошатні міста, тисячі людей отримують власну оселю, іноземні туристи милуються красою архітектури. Дякуємо вам за радість, яку приносить ваша робота, за затишок та зручність, за те, що завдяки вам, у кожного з нас є дім. Ви вкладаєте у свою роботу знання, вміння, досвід, багато сил, а найголовніше - любов і щиру повагу до своєї справи.

Зичимо вам доброго здоров’я та енергії, успіхів та здобутків! Нехай вам стане сил звести ще багато нових комфортабельних, сучасних приміщень, де людям би добре жилося й працювалося. Бажаємо, щоб ваші власні оселі повнилися сміхом і радістю, щоб їх переповнювало кохання і захищала віра у краще майбуття.

Нехай кожна цеглина, покладена вами, стане частиною великої будівлі – України – міцної, надійної, красивої, комфортної для життя та розвитку. З Днем будівельника!

 

З повагою 

голова Лубенської райдержадміністрації                             Т.П.Качаненко

 

Наверх ↑