17 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА

Версія для друкуВерсія для друку

17 ВЕРЕСНЯ  – ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА Шановні рятувальники Лубенщини! Від щирого серця вітаю вас - рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Лубенського краю з професійним святом!

Ви обрали одну з найбільш героїчних та людинолюбних професій, яка вимагає величезних вольових і емоційних зусиль, терпіння, сміливості та відваги – відвойовувати у біди життя та здоров’я людей, рятувати природні та матеріальні багатства краю. Ваш високий професіоналізм, мужність та відвага вдень і вночі надійно протистоять аваріям, техногенним катастрофам та стихійним лихам.

Численні приклади самовідданості та героїзму, виявлені під час ліквідації надзвичайних ситуацій, є найкращим свідченням того, що рятувальна служба району об’єднує міцних духом, загартованих часом і  випробуваннями людей.

Дозвольте з нагоди професійного свята подякувати вам за постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом та побажати з нагоди цього святкового дня міцного здоров’я, миру і злагоди у ваших домівках, якомога менше тривожних викликів і безсонних ночей!

 

Виконувач обов’язки голова районної

державної адміністрації                                                          Сергій  Сіряченко

 

Наверх ↑