23 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Версія для друкуВерсія для друку

23 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ Шановні працівники державних органів! Вітаю усіх, хто присвятив себе роботі у державних структурах та служінню інтересам держави з професійним святом – Днем державної служби.

Кілька місяців тому я опинився в абсолютно новій для себе сфері, побачив роботу державних органів так би мовити із середини, зміг оцінити і зрозуміти повноваження  держслужбовців, які часто незаслужено отримують на свою адресу чимало нарікань. Насправді, рідко хто може обійтися без кваліфікованої, доступної професійної допомоги і консультації державних службовців. Тому в день професійного свята бажаю працівникам державних органів, аби їхня щоденна, така потрібна, хоч і не завжди помітна і належно оцінена робота, викликала повагу та довіру громадян, а вони в свою чергу пишалися тим, що працюють на користь держави.

Переконаний, що на державній службі не буває випадкових людей, адже тут виховують справжніх професіоналів, відданих своїй справі, відповідальних, цілеспрямованих і небайдужих.

Шановні держслужбовці, бажаю кожному з вас здоров’я, натхнення, невичерпної енергії, витримки, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень і належної оцінки роботи, заслуженої шани і вдячності громадян.

 

Голова районної

державної адміністрації                                       Олександр Циганенко

 

Наверх ↑