3 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Версія для друкуВерсія для друку

3 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ Шановні працівники соціальної сфери Лубенщини! Лубенська районна державна адміністрація щиро вітає всіх Вас з нагоди  професійного свята. Ви обрали справою свого життя нелегку, втім вкрай потрібну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Відзначення на державному рівні Дня працівників соціальної сфери  – свідчення поваги  до вашої  праці, сповненої гуманізму, милосердя, терпіння та самовіддачі. Саме ви щодня турбуєтесь про ветеранів війни і праці, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм вирішувати нелегкі життєві проблеми, повірити в себе та свої можливості, знайти вихід із найскрутніших ситуацій.

Бажаємо вам реалізації задумів, нових творчих здобутків у вашій благородній справі,  здоров’я, миру, родинного затишку і тепла. Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбуття, добробут і гідне життя лубенців.

Наверх ↑