6 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Версія для друкуВерсія для друку

6 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ За вашу життєву мудрість і молодість душі, креативність та енергію, доброту й вимогливість низький уклін вам, вчителі! Цей осінній день щороку стає по-весняному теплим від сонячних усмішок всіх тих, кому ви проклали дорогу в життя.

Шановні працівники освіти, дорогі наші вчителі!

Вітаю вас з професійним святом!

Ведіть своїх учнів нетореними стежками нової української школи, відкривайте нові істини та зберігайте старі, навчайте добру та справедливості, виховуйте в юних душах відвагу та патріотизм, милосердя і щирість, вчіть мислити й аналізувати.

Хай нагородою вам стане достаток у домі, спокій у душі та злагода в родині. Хай у цей день лагідне осіннє сонечко посміхається вам, зігріваючи тіло й душу, як Ви щодня зігріваєте дитячі серця, нехай доля завжди повертається до Вас обличчям, даруючи натхнення, енергію, бадьорість, позитив. Здоров’я Вам, щастя, здійснення мрій та планів, добра та благополуччя, дорогі вчителі!

 

Голова районної

державної адміністрації                                                                                                        Т.П. Качаненко

 

Наверх ↑