БАГАТОДІТНІ РОДИНИ ТА СІМ’Ї, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ, ОТРИМАЛИ АДРЕСНУ ДОПОМОГУ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ’Ї

Версія для друкуВерсія для друку

БАГАТОДІТНІ РОДИНИ ТА СІМ’Ї, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ, ОТРИМАЛИ АДРЕСНУ ДОПОМОГУ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ’Ї

В Міжнародний день сім’ї, що відзначався 15 травня, працівники Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ірина Харченко) спільно з інспектором ювенальної превенції та дільничим офіцером поліції відвідали і привітали багатодітні родини та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Такі родини отримали посильну допомогу у вигляді дитячого одягу, солодощів, іграшок, наборів для малювання тощо. Різнокольорові кульки викликали задоволені посмішки малечі та сприяли гарному настрою всіх учасників. Також фахівці центру забезпечили сім’ї, які того потребують засобами  індивідуального захисту, а саме масками.

Працівники відповідних служб побажали членам родин міцного здоров’я, сімейного затишку, життєвого благополуччя, шанобливого ставлення одне до одного, гармонії та злагоди в їхніх оселях. А батькам наголосили, що саме вони є запорукою щасливого майбутнього своїх дітей, тому варто запроваджувати та формувати позитивні традиції в родині, які будуть цінним надбанням від покоління до покоління.

 

Якщо  Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до   Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50 або за тел. 74 – 803.

Наверх ↑