БЕРЕГИНЬ СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ ЖІНОЦТВА

Версія для друкуВерсія для друку

БЕРЕГИНЬ СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ ЖІНОЦТВА На весняну зустріч, започатковану понад 20 років тому міськрайонною Спілкою жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» та підтриману відділом культури і туризму райдержадміністрації, соціальними службами міста та району, 5 березня запросили тих, хто сповідує материнство й найважливішою місією свого життя вважає турботу про дітей.

Впродовж кількагодинної святкової програми вітали передовсім опікунів міста та району, мам-вихователів, прийомних матерів, багатодітні родини, членів громадських організацій, захоплюючись їхньою життєвою мудрістю та мужністю, а поряд тим жіночністю і ніжністю. Тож, переповнений зал затишного кафе був зігрітий теплом і любов’ю й бентежився від жіночих посмішок. Про кожного з них, як підкреслила ведуча – начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, можна писати історію, адже їхні долі – цікаві, захоплюючі, неординарні. Представляючи присутніх з району, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Стромко  говорила про небайдужість і душевну щедрість, якими багата кожна з присутніх жінок.

Щирості і теплоти заходу своїми привітаннями надавали голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко.

Про материнський подвиг і роль жінки натхненно говорила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, відзначивши неспокій душі громадських активістів, передовсім голови міськрайонної спілки жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» Раїси Кошель та запевнивши у всебічній підтримці районними керівництвом ініціатив громадськості. Зі свого боку Раїса Кошель, як незмінна натхненниця свята, запевнила, що захід буде проходити і далі, адже є підтримка влади і є ті, кому ці зустрічі надзвичайно потрібні.

У такій приємній дружній атмосфері, наповненій щирими вітаннями, зовсім непомітно минуло кілька годин. Гарний ліричний настій усім присутнім створювали лубенські артисти, а також вихованці прийомних сімей Денис і Дмитро.

 

 

Наверх ↑