Бібліоланч «Осіннє рандеву» з Наталею Харасайло

Версія для друкуВерсія для друку

Бібліоланч «Осіннє рандеву» з Наталею Харасайло

        Доля подарувала бібліотекарям та  читачам, місцевим літераторам, партнерам бібліотеки велике щастя зустрітися з чарівною жінкою, яка власною творчістю робить людей  добрішими, ніжнішими та красивішими душею – Наталією Харасайло. Це відома українська поетеса,член Національної спілки письменників України,  переможець Всеукраїнського радіо фестивалю сучасного романсу “Осіннє рандеву”, Миргородського відкритого рейтингу популярності “Людина року” в номінації “Митець року".

Лауреат літературно-мистецької премії ім. Антона Шевченка, член журі  всеукраїнського радіофестивалю " Соловейко України", лауреат обласної премії ім. Л. Бразова за книгу поезій "Два голоси для флейти", вчитель миргородської спец школи інтернату для слабочуючих дітей.

       Талант Наталії Харасайло виявився у багатьох різновидах літературної праці – поезії, літературній критиці, начерках. Прихильники творчості Наталії Харасайло розповідають про те, що вона  володіє камерною музикою слова. В її поезії білим по-білому тчуться слова щирої  мови. Чимало її віршів і пісень розлетілися в усі куточки України. Музику на її вірші створюють як професійні так і самодіяльні композитори, а виконують дорослі і діти. Кожен її вірш - естетичне явище  з глибоким  філософським  змістом пізнання світу. Години, проведені  з Наталією Никифорівною принесли присутнім неперевершену насолоду.

 

Наверх ↑