Центру творчості такого рівня на Полтавщині немає, - заступник голови облдержадміністрації Микола Білокінь на відкритті дитячого центру дозвілля «Гармонія»

Версія для друкуВерсія для друку

Центру творчості такого рівня на Полтавщині немає, - заступник голови облдержадміністрації Микола Білокінь на відкритті дитячого центру дозвілля «Гармонія»

Урочисте відкриття дитячого центру дозвілля «Гармонія» зібрало величезний натовп людей, що бажали на власні очі побачити, де матимуть змогу навчатися наші діти та чому їх тут навчатимуть. Серед поважних гостей, що їх зустрічав генеральний директор ТОВ «Лубенський молочний завод» Володимир Дорош, були заступник голови облдержадміністрації Микола Білокінь, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, голова районної ради Григорій Угляниця, голова Засульської об’єднаної громади Сергій Бондаренко. Усіх щиро привітала натхненниця проекту, директор Центру дозвілля Владимира Рудяк.

Після того, як символом нового начала в небо злетіли різнокольорові кульки, всі присутні мали змогу побачити все на власні очі: і просторі прохолодні коридори зі зручними пуфами, і по-сучасному оформлені комфортні приміщення, обладнані за останнім словом техніки, і яскраві модульні меблі, що радують око, і сяючі чистотою душові. Разом з тим, запевнив Володимир Дорош на прес-конференції за участі ЗМІ, ремонт та обладнання – це ще не все, головне – це висококваліфіковані педагоги, які будуть працювати у центрі, адже обирали кращих серед кращих.

Відтепер для дітей тут будуть працювати студія естрадного танцю, бального танцю, образо творчого мистецтва, естрадного вокалу, циркова студія, хор. Дорослі тим часом зможуть зайнятися фітнесом, пілатесом, танцями чи бодіфлексом.  Як авторитетно заявив Микола Білокінь, центру творчості такого рівня на Полтавщині немає, тож нашим дітям надзвичайно пощастило, адже вони мають всі умови для того, щоб вирости всебічно розвиненими, гармонійними особистостями.

Наверх ↑