Чергова спроба голови районної ради заблокувати роботу районних служб не вдалася

Версія для друкуВерсія для друку

Чергова спроба голови районної ради заблокувати роботу районних служб не вдалася завдяки поміркованій позиції більшості депутатів, які відповідально ставляться до добробуту своїх виборців. 23 травня нарешті відбулася позачергова сесія районної ради, на якій було розглянуто 13 вкрай важливих питань, без чого стало б неможливим функціонування більшості районних служб: управління соціального захисту, фінансового управління, мобілізаційної підготовки та інших не менш важливих структур.

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко подякувала депутатам за поміркованість та відповідальність , адже за три роки роботи депутати довели свою спроможність у непростих умовах протистояння з боку РПЛ приймати виважені рішення думаючи, перш за все, не про політичні переконання та особисті образи, а про інтереси виборців. «Не важливо, хто є керівником району, головне – не допустити, щоб страждали звичайні сільські люди», - наголосила очільниця району.

Після бурхливого обговорення депутати внесли зміни до показників бюджету та до ряду районних програм, зокрема, комплексної програми розвитку місцевого самоврядування у Лубенському районі на 2019 рік, комплексної програми розвитку архівної справи в Лубенському районі за 2019 рік, довготривалої комплексної програми мобілізаційної підготовки за 2014-2020 роки, комплексної програми у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Лубенському районі на 2016-2020 роки, цільової програми забезпечення виконання райдержадміністрацією у 2019-2020 роках делегованих повноважень, програми економічного і соціального розвитку Лубенського району на 2019 рік.

У розрізі цих питань виступили депутати районної ради Володимир Тихович, Олександр Гриценко, Василь Кулик, Сергій Мисник, Віталій Трубніков, Олексій Устименко, Григорій Мочоний та депутат обласної ради Лариса Сухопар.  В результаті більшістю голосів рішення було прийнято. Також депутати виділили кошти на лікування тяжкохворої дитини та на необхідні ліки для невідкладної допомоги.

І насамкінець гарна новина: Новооріхівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів імені О.Г. Лелеченка Лубенської районної ради Полтавської області перейменовано в опорний заклад «Новооріхівський ліцей імені О.Г. Лелеченка Лубенської районної ради Полтавської області». Вітаємо!

 

Наверх ↑