Даруючи радість дітям – інвестуємо у майбутнє: у Березоточі відкрили ігровий майданчик для дітей

Версія для друкуВерсія для друку

Даруючи радість дітям – інвестуємо у майбутнє: у Березоточі відкрили ігровий майданчик для дітей Свято відкриття дитячого майданчика відбулося сьогодні, 11 липня,  і зібрало численну когорту бажаючих привітати сільську громаду з приводу цієї події: виконувача обов’язки голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка, голову районної ради Григорія Угляницю, заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка, депутатів районної ради Олексія Устименка та Лідію Білик, директора Березотіцької філії ДП «Укрліктрави» Анатолія Остапчука, помічників народного депутата України Костянтина Іщейкіна Катерину Олексіїнко та Надію Пунько.

З неабияким піднесенням поспішала від дитсадочка на свято місцева дітлашня, розуміючи, що за кілька хвилин вони як повноправні господарі опиняться серед нових гойдалок, гірок, пісочниць. За словами сільського голови Березотіцької сільської ради Надії Білокур, встановлення ігрового майданчика було давньою мрією односельців, батьки дошкільнят неодноразово зверталися з таким проханням. З державного бюджету було виділено 50 тисяч гривень, із бюджету сільської ради виділено понад 25 тисяч гривень. Все це дало змогу встановити у центрі села новий, яскравий ігровий майданчик, який даруватиме дітям радість. Завдяки цьому, наголосила Надія Білокур, вони будуть людянішими та дружнішими.

Державна політика орієнтована на розвиток регіонів, тому з державного бюджету виділяються кошти на важливі соціальні об’єкти. Перспективний план роботи виконавчої влади у 2018 році передбачав ряд заходів, у тому числі і будівництво дитячих ігрових майданчиків  у населених пунктах району. Співпраця райдержадміністрації, сільської ради з народним депутатом України Костянтином Іщейкіним втілилася у конкретному проекті  - відкритті майданчика для дітей.

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко передавав вітання від голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко. Він згадував ті часи, коли у дітей не було змоги гратися на подібних майданчиках. А сьогодні для підростаючого покоління створені умови для повноцінного розвитку та відпочинку, вони відчувають не лише радість, але й турботу.

Зі словами благословення до присутніх звернувся настоятель Свято-Покровського храму, отець Роман, освятивши відкритий майданчик.

Потому дітей запросили на розважальну програму та запропонували погратися на майданчику.  

Наверх ↑