День захисника України, День українського козацтва вихованці гуртка «Юний волонтер» Лубенського центру дитячої та юнацької творчості на базі опорного закладу «Новооріхівський ліцей імені О.Г.Лелеченка» (керівник Оксана Олександрівна Магура) відзначили че

Версія для друкуВерсія для друку

День захисника України, День українського козацтва вихованці гуртка «Юний волонтер» Лубенського центру дитячої та юнацької творчості на базі  опорного закладу «Новооріхівський ліцей імені О.Г.Лелеченка» (керівник Оксана Олександрівна Магура) відзначили черговою благодійною справою! Вони відгукнулися на пропозицію Всеукраїнського благодійного фонду «Діти – наше майбутнє» та приєдналися і підтримали проведення VI-ї Всеукраїнської благодійної акції «Солдат – захисник Батьківщини», яка проходить з 14 вересня по 24 жовтня.

Акція направлена на привітання воїнів, що знаходяться на лінії фронту, з нагоди Дня захисника України, створення в їх серцях відчуття доброти, значущості та підтримки.

В рамках акції проводився збір коштів на придбання привітальних подарунків та смаколиків для наших воїнів. Зібрана допомога буде передана представникам Всеукраїнського благодійного фонду «Діти – наше майбутнє».

Спочатку волонтери – дев’ятикласники Таран Д., Кушніренко В., Заєць А., Павлюченко О., Кадігроб А. провели роз’яснювальну роботу серед ліцеїстів, працівників ліцею та в колі своїх близьких і сусідів. Потім був організований збір коштів, в якому активними учасниками були всі бажаючі ліцеїсти та члени трудового колективу. Спільними зусиллями було зібрано 1011 грн.! На цей раз в акції відзначилися учні 1 класу (класовод Сторчак Т.В.), які зібрали найбільшу суму! Особливо хочеться подякувати родинам, що взяли участь в благодійній акції разом з дітьми.

Велике спасибі всім, хто долучився до цієї важливої справи! Нехай над Вами завжди буде чисте небо!

Наверх ↑