Депутати районної ради ініціюють звернення до народних депутатів України та обласної ради щодо виділення коштів на забезпечення антисептичними засобами навчальних закладів району

Версія для друкуВерсія для друку

Депутати районної ради ініціюють звернення до народних депутатів України та обласної ради щодо виділення коштів на забезпечення антисептичними засобами навчальних закладів району 3 вересня під головуванням голови районної ради Григорія Угляниці, за участю виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка, депутатів обласної ради Олександра Сиченка та Владислава Мостовенка відбулося засідання чергової сорок п’ятої сесії районної ради.

До порядку денного, який містив сім планових питань, у процесі роботи внесли ще три: про затвердження звітів про незалежну оцінку майна, про передачу майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл району. Також депутатами схвально підтримано пропозицію депутата Сергія Мисника щодо підготовки звернення до обласної ради, народних депутатів України з приводу виділення коштів для забезпечення навчальних закладів району необхідними в умовах коронавірусної інфекції антисептичними засобами і дезінфікуючими матеріалами.

Своїм рішенням сесія районної ради ліквідувала Лубенський районний методичний центр, внесла зміни до районної комплексної програми у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Лубенському районі на 2016-2020 роки, спрямувавши необхідну суму коштів на переобладнання рятувального автомобіля. 

411 тис.грн. з районного бюджету були перерозподілені на виплату заробітної плати непедагогічним працівникам, відповідно внесені зміни до показників районного бюджету Лубенського району на 2020 рік.

Позитивні рішення були прийняті з решти питань, винесених на розгляд.

 

Наверх ↑