Дзвоник покликав здобути професійну світу учнів професійного училища у с.Войниха

Версія для друкуВерсія для друку

Дзвоник покликав здобути професійну світу учнів професійного училища у с.Войниха

Ще одну сторінку відкрили викладачі  та учні Войнихівського СПТУ № 53 – розпочався новий навчальний рік. Усіх присутніх привітав керівник закладу завуч Андрій Рудик, а особливо – новоприбулих, які вступили на перший курс.

Зі святом Першого дзвоника учнів та педагогічний колектив Войнихівського СПТУ №53 привітали виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації Сергій Сіряченко, сільський староста Григорій Сердюк, завуч з навчально-виховної роботи Валентина Левченко. Всі вони бажали учням вдалого навчального року, нових знань та умінь, нових здобутків.

Сергій Сіряченко наголосив на важливості професійно-технічної освіти та побажав, щоб дружна родина учнів з кожним роком зростала, адже приміщення розраховане на значно більшу кількість учнів, та й викладачі і майстри здатні прийняти та навчити набагато більше майбутніх фахівців.

Продзвенів дзвоник, і юні ПТУшники зробили перший крок у самостійне доросле життя. Попереду в них – заняття, цікаві уроки. Побажаймо їм успіхів та нових злетів, а навчальному закладові – розвитку, адже професійна освіта – це одна з основ добробуту держави.

 

Наверх ↑