ЕМОЦІЙНИЙ «ДІВОЧИЙ ФУТБОЛ» ТА ВРУЧЕННЯ ІМЕННИХ ПОДАРУНКІВ: НА ЛУБЕНЩИНІ ПРОВЕЛИ 10-Й ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ВАДИМА ГЕТЬМАНА

Версія для друкуВерсія для друку

ЕМОЦІЙНИЙ «ДІВОЧИЙ ФУТБОЛ» ТА ВРУЧЕННЯ ІМЕННИХ ПОДАРУНКІВ: НА ЛУБЕНЩИНІ ПРОВЕЛИ 10-Й ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ВАДИМА ГЕТЬМАНА Для Снітина, де народився Вадим Гетьман,  цей спортивний захід давно став не лише традиційним, а одним з улюблених та очікуваних свят року, яке організатори намагаються урізноманітнити, надати справжнього снітинського колориту. Родзинкою цьогорічної гри став досить оригінальний початок: патріотична композиція у виконанні учасників циркової студії «Юність» (керівник Наталія Руденко) і танок на підтримку тарандинцівської команди від танцювального колективу дівчат (керівник Маргарита Шафорост). Церемонію урочистого підняття Державного Прапора разом із капітаном березівської команди Владиславом Назаренком, яка перемогла минулого року, виконали двоє маленьких снітинців.  

Турнір започаткований з метою належного пошанування визначного політичного діяча, одного із засновників національної банківської системи та національної валюти гривні та популяризації футболу у селі, він не лише виправдав своє головне покликання, але й продовжує тримати марку одного з найулюбленіших спортивних турнірів Лубенщини. Вдячні земляки щороку збираються на малій батьківщині Героя України Вадима Гетьмана, аби поспілкуватися, подивитися на майстерну гру спортсменів і добре відпочити, адже для вболівальникам завжди пропонують різноманітні розваги, атракціони.  

10 серпня за перемогу та перехідний кубок турніру змагалися 14 чоловічих сільських команд, окремо грали 5 дівочих команд теж із сіл району. Цікаво, що саме у цьому районному турнірі беруть участь дівочі команди, демонструючи не менш професійну гру. Серед численних вболівальників: перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Юлія Білокінь, депутат обласної ради Владислав Мостовенко, керуючий Хорошківським відділенням ТОВ «Райз-Схід» Олена Крупка, голова районної організації ВФСТ «Колос» Сергій Бортнік, сільський голова Тарандинцівської сільської ради Анатолій Тітенко, сільський голова Хорошківської сільської ради Микола Бровко.  

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко подякував усім командам, які приїхали на спортивне свято, щоб вшанувати видатну особистість та побажав усім гідної відповідальної гри, висловивши сподівання, що й надалі турнір користуватиметься популярністю серед спортсменів.

Гостей турніру радо зустрічав та вітав господар – сільський голова Снітинської сільської ради Сергій Мануйленко. З нагоди ювілейного 10-го турніру його засновники отримали з рук Сергія Олександровича іменні футболки, а це: Валерій Каліман, Василь Омелянець, Андрій Павліченко та інші. Такі ж футболки були вручені кращим гравцям цьогорічного турніру.

Учасники продемонстрували хорошу спортивну підготовку та достойну гру. Та й вболівальників у них не бракувало: неабияке піднесення панувало на футбольному полі впродовж змагань. Всі охочі мали змогу гарно відпочити, скуштувати куліш, дітям запропонували різноманітні розваги.

За підсумками гри, перехідний кубок турніру виборола команда господарів, фіналістом змагань стала команда із Тарандинців, третє місце посіла команда із Жданів. Серед дівочих команд кращими футболістками стала команда Засулля, друге місце у Снітина, третє – у Хорошків.

 

Наверх ↑