Фестиваль дитячої творчості «Моє село»

Версія для друкуВерсія для друку

Фестиваль дитячої творчості «Моє село»

      За сприянням Агропромхолдінгової компанії «Астарта Київ» СТОВ «Мусіївське» відбулося найдзвичайно яскраве мистецьке дитяче свято - фестиваль художньої самодіяльності "Моє село". Учасників Хорольського, Лубенського та Оржицького районів вітали засновник фестивалю, заслужений працівник сільського господарства України Михайло Стеценко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Хорольської райдержадміністрації Ірина Потерайло.

        «Село моє» - моя мала батьківщина, земля батьків, майбутнє для дітей. Ювілейний фестиваль-конкурс "Моє село", був сповнений достатком та щедрістю талановитих учасників.

        З любов’ю, вірністю, захопленням линули пісні, граціозні танцювальні композиції у виконанні юних обдарувань. На конкурсі-фестивалі "Моє село " свою творчість представили навчальні заклади з Лубенщини: Новооріхівська ЗШ І-ІІІ ступенів та опорний заклад «Вовчицька загальноосвітня школа-ліцей імені В.Ф. Мицика». На розгляд журі були запропоновані  конкурсні номери: від танцювальної студії "Водограй" (керівник Ситник С.П.) "Котик і мишки" (молодша група), "За ріками - горами" (старша група), композицію "Коломийки" у виконанні учасників ансамблю ложкарів "Домісолька" (керівник Крикливець Н.М.). Аплодисментами вітали учасників Вовчицького ліцею на фестивалі-конкурсі. Діти виконали хореографічну картину "Доброго і зло" (Мирослава і Єлизавета Романченко), пісню "Розмалюй писанку" у виконанні сестер Анни, Олесі, Лідії Кулакевич, (керівник Бондаренко Т.О.). "Сучасний танок"  представив  хореографічний колектив "Веселка" (керівник Євгенія Боцюн ). Виступ учасників оцінювали журі, у складі якого була методист районного центру дитячої та юнацької творчості Пашкова Н.М.

        Але не тільки за лаштунками вирували емоції перед виходом на сцену. Цього святкового і пам΄ятного дня до закладу культури у Мусіївку зійшлося і з’їхалося чимало люду різного віку, професій та уподобань. Вони раділи, захоплювалися, хвилювалися та гучними оплесками підтримували учасників свята..

        Колективи –учасники нагороджені почесними дипломами та грошовими винагородами.

 

 

Наверх ↑