ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ ЖДАНІВСЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ

Версія для друкуВерсія для друку

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОЛЕКСАНДР ЦИГАНЕНКО З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ ЖДАНІВСЬКУ СІЛЬСЬКУ РАДУ Сьогодні, 23 липня, на території Окіпської та Жданівської сільських рад з ініціативи голови райдержадміністрації Олександра Циганенка працювала комісія з питань проведення аудиту земель.

Принагідно очільник адміністрації у межах робочої поїздки зустрівся із сільським головою Жданівської сільської ради Наталією Пономаренко, оглянув заклади соціальної сфери.

Впродовж останніх кількох років у Жданах відремонтовано покрівлю та фасад місцевого будинку культури, встановлено дитячий майданчик біля дитячого садка, майданчик з антивандальним покриттям на території Жданівського НВК тощо.

Директор Жданівького НВК Іванна Демченко розповіла про роботу закладу, існуючі проблеми та перспективи. Голова адміністрації оглянув приміщення Жданівської АЗПСМ та поспілкувався з колективом, зокрема сімейним лікарем Ларисою Бовкун. Приміщення колишньої лікарні повністю не використовується, але воно світле і доглянути. Тому Олександр Миколайович висловив деякі ідеї щодо збереження будівлі.

Наверх ↑