Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко прозвітувалася перед депутатами районної ради за роботу у минулому році

Версія для друкуВерсія для друку

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко прозвітувалася перед депутатами районної ради за роботу у минулому році Понад двадцять питань і три з половиною години роботи – такою видалося засідання чергової двадцять дев’ятої сесії районної ради, участь у якій взяло 22 депутати районної ради, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, депутат обласної ради Владислав Мостовенко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств та організацій району. Проводив засідання голова районної ради Григорій Угляниця.

На початку роботи було вручено ряд відзнак: дипломи про присвоєння звання «Почесний громадянин Лубенщини» (посмертно) та нагрудні знаки – отримали родини учасників АТО, нагрудний знак Полтавської обласної ради «За вірність народу України» І ступеня (посмертно) – отримала родина Романа Омельченка, медаль «За оборону Авдіївки» (посмертно) – отримала родина Руслана Марченка; вручено нагрудні знаки Полтавської обласної ради «За вірність народу України» та ряд інших нагород.

Протягом більш ніж трьохгодинної роботи народними обранцями розглянуто понад двадцять питань порядку денного, серед яких – ряд бюджетних, земельних, виконання програм тощо. Депутатами розглянуто шість запитів та звернень, зокрема підтримано звернення щодо недопущення реорганізації місцевих осередків громадських організацій, одноголосно проголосовано за підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

Зі щорічним звітом перед районною радою про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку району, районного бюджету в рамках тих повноважень, які делеговані райдержадміністрації, виступила голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко. Звіт голови адміністрації попередньо розміщений на сайті районної ради для ознайомлення та надання пропозицій та зауважень, винесений на розгляд депутатських комісій. Тому Тетяна Качаненко звернула увагу на найбільш важливі напрямки, відповіла на поставлені запитання. При тому очільниця району подякувала депутатам за небайдужість та розуміння проблем громади району, зауваживши, що «райдержадміністрація жодного кроку без погодження з депутатами не робила». Звіт голови райдержадміністрації депутатами взято до відома.  

Наверх ↑