Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко у рамках робочої поїздки відвідала Березотіцьку сільську раду.

Версія для друкуВерсія для друку

Голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко у рамках робочої поїздки відвідала Березотіцьку сільську раду. Головною метою було визначення потреб закладів соціальної сфери.

Разом з головою сільської ради Надією Білокур, начальником відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Юлією Білокінь, в.о. головного лікаря Вадимом Шупейком очільниця району відвідала Березотіцьку ЗШ, де мала змогу побачити у роботі новопридбані дидактичні матеріали для навчання у початкових класах, разом з директором школи Юлією Рак обговорити можливості та оцінити об’єм робіт по подальшій заміні шкільних вікон. Також торкнулися проблеми постачання якісної питної води у школу та дитячий садочок.

Ремонт сільської амбулаторії первинної медицини також є одним з пріоритетних напрямків роботи у цьому році, - упевнена очільниця району Тетяна Качаненко, - сільські мешканці мають отримувати медичні послуги не гіршої якості, аніж міські. З нею абсолютно згодний Вадим Шупейко, який вже активно шукає способи оптимізувати приміщення, створити сучасні умови для надання медичної допомоги, а головне – залучити молодих кваліфікованих лікарів до сільської місцевості.

Також голова райдержадміністрації проінспектувала дорогу, де проводився ремонт минулого року, та відтинки, включені у перспективний план на цей рік.

Наверх ↑