ГРОМАДСЬКА РАДА 2019 РОКУ СКЛИКАННЯ СТВОРЕНА ТА РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ

Версія для друкуВерсія для друку

ГРОМАДСЬКА РАДА 2019 РОКУ СКЛИКАННЯ СТВОРЕНА ТА РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ У перший день лютого громадські активісти Лубенщини зібралися, аби створити нову громадську раду. Як завжди, до них долучилися голова районної державної адміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко. Проводив установчі збори Фелікс Банков, голова ініціативної групи з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Дотримуючись необхідних процедурних вимог, установчі збори затвердили граничну чисельність Громадської ради у кількості 20 представників громадських організацій та проголосували за персональний склад ради.

Цього ж дня відбулося перше організаційне засідання, під час якого обрали керівні органи ради, затвердили положення та бланк. Шляхом відкритого голосування присутні на засіданні вже вдруге обрали  Віктора Новікова головою, його заступниками стали Фелікс Банков і Тетяна Погоріла.  

Новостворену Громадську раду привітала голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, котра зупинилася на важливих питаннях розвитку району та проблемах, зокрема зимовому утриманню доріг, забезпеченню перевезення громадян тощо.

«Завдячуючи вашій активності та об’єктивності, можемо побачити, чи в правильному руслі ми діємо, чи є події, які пройшли поза увагою влади, і це дає змогу скорегувати свою роботу. У 2018 році ми змогли зробити все, що запланували, і у цьому році наші плани теж серйозні. Розраховую на вашу небайдужість, активність та надійну співпрацю», - наголосила Тетяна Качаненко.

Обговоривши план роботи на наступний рік та актуальні питання, які потребують вирішення, члени новоствореної громадської ради спільно з керівництвом району відвідали Лубенський краєзнавчий музей. Запланована екскурсія стала подарунком громадськості від голови райдержадміністрації.

 

Наверх ↑