Хай пролісок перший дарує вам ніжність...

Версія для друкуВерсія для друку
Хай пролісок перший дарує вам ніжність...
Календар весняних свят традційно відкрив чудовий день, що пахне тюльпанами, усмішками та гарним настроєм - 8 Березня. У перші весняні дні наші милі жінки стають по особливому чарівними і прекрасними, а чоловіки всіма силами намагаються показати їм свою любов, поклоніння і захоплення. 
Як і щороку, жінки Лубенщини приймали незліченні компліменти та подарунки на урочистих заходах з нагоди Міжнародного жіночого дня. Від чоловіків до прекрасної половини людства з теплими словами звернулися народний депутат Руслан Богдан, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко та депутат районної ради, голова постійної комісії районної ради Віктор Ступка, а всі присутні чоловіки приєдналися до висловлених побажань.
Сергій Сіряченко висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри у краще майбутнє. Тих, хто найкраще проявив себе у щоденній роботі, відзначили подяками та грамотами: жінок-вчителів, медиків, державних службовців, - усіх, хто взяв на свої тендітні плечі тягар відповідальності й нелегкої праці. Не змогла втриматися від привітальних слів і голова райдержадмінстрації Тетяна Качаненко, яка щиро дякувала жінкам, з якими доводиться працювати щодня: колег, сільських голів, секретарів, громадських активісток, журналістів. "Найголовніше у жінці - любов, і я вас усіх люблю", - розчулено зізналася очільниця району.
Як завжди, зал був переповнений: лубенки були  раді насолоджуватися талантами художньої самодіяльності. Перед жінками – мамами, бабусями, доньками і сестрами, коханими й колегами – виступали учасники циркової студії "Маска" Матвій Леоненко та Дар'я Сімонова, вокальні ансамблі "Українська Швейцарія", "Посульські музики", "Жайвір", "Коліжанка", танцювальні колективи "Перлина", "Аміра", "Тандем", вокалісти Олексій Буканов, Олена Мацак з донькою Олександрою, Сергій Мисник, Анатолій Куценко, Наталія Карпенко та Аліна Соломаха, Алла Самозвон, Олександра Іванова, Анна Сергієнко, Віктор Карпець, Назар Петрусенко та Юрій Задорожний, декламатор Юлія Баклай.
Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
Наверх ↑