ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

16 липня  у м. Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко спільно з заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом у рамках офіційного візиту делегації Світового банку провів робочу зустріч з Директором Світового банку в справах Білорусі, Росії та України, регіону Європи та Центральної Азії пані Сату Кахконен. Головною темою зустрічі стало впровадження на території Полтавської області медичної реформи, в якій регіон є пілотним.

* * *

16 липня в ОКІА «Новини Полтавщини» директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко провела прес-конференцію, де анонсовано проведення цьогорічних обласних конкурсів, зокрема, «Кращі товари Полтавщини» та конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

 

* * *

17 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у загальнодержавній селекторній нараді з актуальних питань впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої школи «Нова українська школа», яку провів Віце-прем’єр-міністр України В.Кириленко.

 

* * *

18 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії з питань нагородження при облдержадміністрації. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

18 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду щодо організації регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні». За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

* * *

18 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь провів особистий прийом громадян.

 

* * *

18 липня у м. Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання регіональних штабів з погашення заборгованості по заробітній платі та стягненню аліментів. Обговорено проблемні питання виконання окремих рішень суду державними виконавцями, зокрема, коли провадження перебуває на виконанні в інших регіонах України, та порядок взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Актуалізовано питання конфіскації та реалізації майна підприємств-неплатників для подальшого погашення заборгованостей, стягнення заборгованості по аліментам та посилення відповідальності неплатників.

* * *

19 липня у Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В.Скліфосовського за участю голови облдержадміністрації В.Головка, першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисака відбулося відкриття реконструйованого нейрохірургічного відділення. В.Головко наголосив, що «це відділення відповідає усім світовим сучасним вимогам». Щорічно через це відділення проходять більше 1000 пацієнтів.

 

* * *

19 липня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів нараду з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах міста Гадяч. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑