Інспектували хід ремонтних робіт на мосту

Версія для друкуВерсія для друку

Інспектували хід ремонтних робіт на мосту

28 жовтня виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Сергій Сіряченко та начальник фінансового управління райдержадміністрації Євгеній Сірченко інспектували хід ремонтних робіт на мосту через річку Сулу, що сполучає Лубни та Засулля.

Як повідомив Володимир Тетерятников, начальник ШБУ №9, наразі проводяться роботи з покладення дорожнього покриття. Більша частина його вже готова. Наступним етапом після укладання асфальту має стати влаштування бар’єрного огородження та вуличного (мостового) освітлення.

В свою чергу, Сергій Миколайович подякував депутатському корпусу районної та обласної рад за небайдужість та контроль за ремонтом мосту. Однак він зауважив на необхідності підняти питання про відновлення дорожнього покриття на відрізку дороги М-03 Засулля-Лубни, якраз за мостом, адже ямковість, яка існує на сьогодні, не дасть змоги відновити потік автотранспорту по даному відрізку дороги після відкриття мосту. З даного питання надіслано звернення до Олексія Басана, керівника ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» та Тимофія Голбана, директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації.

Наверх ↑