ІСКІВСЬКА ЗШ І-ІІІ СТУПЕНІВ СЬОГОДНІ ОТРИМАЛА ПРИЄМНИЙ ПОДАРУНОК – ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

Версія для друкуВерсія для друку

ІСКІВСЬКА ЗШ І-ІІІ СТУПЕНІВ СЬОГОДНІ ОТРИМАЛА ПРИЄМНИЙ ПОДАРУНОК – ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС Порозуміння та спільне бачення більшості ситуацій в черговий раз призвело до успіху. З ініціативи сільського голови Ісківецької сільської ради Миколи Романюти, активної підтримки та допомоги голови Лубенської районної державної адміністрації Тетяни Качаненко прийнято рішення про проведення капітального ремонту шкільного автобуса  та передачу його Ісківській ЗШ І-ІІІ ступенів для організації підвезення учнів. Для проведення ремонтних  робіт залучено 335 тис. грн. обласного та районного бюджетів.

Для передачі капітально відремонтованого автобуса Ісківській ЗШ І-ІІІ ступенів 27 листопада завітали голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, голова районної ради Григорій Угляниця, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Юлія Білокінь, депутат Полтавської обласної ради Лариса Сухопар, сільський голова  Ісківецької сільської ради Микола Романюта, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Грицаєнко.

Учнівський та педагогічний колективи підготували презентацію навчального закладу, поділилися своїми досягненнями, порадували своїми виступами, дякували усім, хто причетний до того, що Ісківська школа має автобус.

Тетяна Качаненко вручила подяку Лубенської районної державної адміністрації Ларисі Сухопар за небайдуже ставлення до проблем освітянської галузі,  привітала з ювілейним днем народження учителя початкових класів Ісківської ЗШ І-ІІІ ступенів Кишкань Варвару Василівну, подякувала їй за багаторічну сумлінню працю та побажала успіхів у навчанні та вихованні нового покоління українців.

  У ході робочої поїздки голова Лубенської райдержадміністрації відвідала Ісківецький ДНЗ  «Золота рибка», поспілкувалась із завідувачем про особливості роботи закладу, температурний режим та з маленькими вихованцями щодо їх уподобань та інтересів у дитячому садочку.

Із сільським головою Ісковецької сільської ради Миколою Романютою  голова адміністрації обговорили нагальні проблеми та перспективи розвитку Ісковецької сільської ради.

 

 

Наверх ↑