Капітально відремонтований Березотіцький будинок культури приймав гостей

Версія для друкуВерсія для друку

Капітально відремонтований Березотіцький будинок культури приймав гостей 9 березня, у день народження Генія і Пророка України Тараса Шевченка, у ошатному залі Березотіцького будинку культури відбувся святковий концерт. Варто зазначити, що цього дня зал зустрічав бажаючих красиво і приємно відпочити свіжістю фарб, запахом нових крісел, оновленим сценічним обладнанням.  Із державного бюджету було виділено більше півтора мільйона гривень на виконання будівельних робіт. Із бюджету сільської ради освоєно майже 700тис.грн.

Є чому порадіти, але попереду – ремонт фасаду. І над вирішенням цього питання уже працюють Костянтин Іщейкін, районна державна адміністрація, сільський голова Надія Білокур. А отже, маючи добрий результат співпраці у 2017 році, до кінця року обов’язково буде поставлена крапка на сторінці виконання робіт по капітальному ремонту Березотіцького будинку культури.

Про необхідність збереження, розвитку закладів культури на селі, про їх роль у духовному здоров’ї нації говорили помічник народного депутата Костянтина Іщейкіна Дмитро Кубрак, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, сільський голова Надія Білокур, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко.

Як справжні українці і патріоти вшанували пам'ять Великого Кобзаря. Урочисто прозвучав його безсмертний «Заповіт» у виконанні народного аматорського хорового колективу «Мрія». До пам’ятного знаку Тарасу Шевченку лягли квіти.

Музичні вітання прозвучали від учасників художньої самодіяльності Березотіцького будинку культури - жіночого вокального ансамблю «Ліра», вокально-інструментального ансамблю «Міраж», солістів Олексія Білокура, Марини і Юлії Карпенко, Мирослави і Єлизавети Романченко. Щиро вітали глядачі виступи аматорів сцени районного будинку культури Алли  Самозвон, Юрія Задорожного, учасників народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Молодці», троїстих музик. Раділи виступу вихованців дошкільного навчального закладу .

Свято вигравало усіма барвами веселки – бентежило душу, дарувало радість, вселяло віру.

А також спонукало до роздумів – задля чого варто жити, які цінності мають бути в пріоритеті, що найголовніше у цьому житті - творити добро і бути людиною.

Наверх ↑