Казка літа починається…

Версія для друкуВерсія для друку

Казка літа починається…

Ні дощ, ні похолодання не змогли перешкодити лубенській дітворі насолодитися літнім днем та чудовим святом. Привітати малят до Вовчицького закладу культури завітали виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко, голова громадської організації «За майбутнє дітей України» Раїса Кошель, батьки, жителі села. Гостей зустрічала сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська.

Чудова казка відкрила свої сторінки для малят, ожививши перед ними казкових героїв, улюблених персонажів найкращих казок. Концертні номери, конкурси, змагання і просто магічна атмосфера казки захопила навіть дорослих. Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко побажав дітям, аби їх казка ніколи не закінчувалася, а неповторні роки дитинства запам’яталися на все життя. Також він передав вітання від голови та колективу райдержадміністрації.

Видовищ дітям вистачило, а по закінченню концерту на них чекав смачний куліш та солодкі подарунки, від чого святковий настрій став ще феєричнішим.

Якими б не були часи, але дитинство – це те, що просто необхідно оберігати. Щасливі діти матимуть силу створювати щасливе майбутнє. А зробити їх щасливими незважаючи ні на що – це завдання нас, дорослих.

Наверх ↑