КЕРІВНИЦТВО РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ СПІЛЬНО З ГРОМАДСЬКОЮ РАДОЮ ЗАКЛАЛИ АЛЕЮ ІЗ 40 ЛИП У ТАРАНДИНЦЯХ

Версія для друкуВерсія для друку

КЕРІВНИЦТВО РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ СПІЛЬНО З ГРОМАДСЬКОЮ РАДОЮ ЗАКЛАЛИ АЛЕЮ ІЗ 40 ЛИП У ТАРАНДИНЦЯХ У Тарандинцях з’явилася липова алея відпочинку. ЇЇ заклали сьогодні, 5 квітня, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, її заступник Ігор Нестеренко, члени Громадської ради при райдержадміністрації на чолі з Віктором Новіковим, сільський голова Тарандинцівської сільської ради Анатолій Тітенко, працівники ДП «Лубенське лісове господарство» разом із директором, депутатом районної ради Володимиром Тиховичем.

Таку ініціативу громадськості схвально сприйняв господар села, адже вже за кілька років молоді саджанці піднімуться і радуватимуть громаду села, будуть зеленим острівцем відпочинку у центрі доглянутого і перспективного села. Тож у виборі назви для «новонародженої алеї» сумнівів не було – назвали «Алеєю відпочинку». Від імені учнівського та педагогічного колективів опорного закладу «Тарандинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» взяти шевство і доглядати насадження пообіцяв директор школи , Заслужений учитель України Микола Кадука.

Працювали всі натхненно, з неабияким запалом та ентузіазмом, під пильним професійним керівництвом лісівників. Загалом цього дня було висаджено 40 лип, 20 сосон, три ялинки та з десяток кущів ялівцю.

Упевнені, що місцеві жителі будуть берегти і доглядати алею, яку заклали для них, для їхнього села і їхнього майбутнього.

У рамках виїзного засідання члени Громадської ради заслухали публічний звіт голови райдержадміністрації про роботу у минулому році, обговорили найважливіші проблеми і перспективи їх вирішення. Зі свого боку Тетяна Качаненко подякувала громадськості за небайдужість та активну позицію. «Влада працює у тісній співпраці з громадськістю і завжди знаходить порозуміння. Усі плани ми передовсім обговорюємо з вами, тому що ви більше знаєте проблеми і потреби людей».

Цього ж дня громадські активісти відвідали деякі об’єкти, зокрема спортивний  майданчик зі штучним покриттям, який ніколи не пустує.

Це вже друге засідання Громадської ради, яке проходить у Тарандинцях. І щоразу громадськість відзначає позитивні зміни, які відбуваються у цьому селі, захоплення і натхнення, з яким працює місцевий лідер Анатолій Петрович.

 

Наверх ↑