Керівництво району ініціює обмеження руху великовагового транспорту у період весняного танення снігу та оперативного вирішення питання ремонту мосту через Сулу

Версія для друкуВерсія для друку

Керівництво району ініціює обмеження руху великовагового транспорту  у період весняного танення снігу та оперативного вирішення питання ремонту мосту через Сулу 2 квітня на прохання районної виконавчої влади на території району працювала делегація фахівців облдержадміністрації і ТОВ «Укрдорбуд» з питань оперативного реагування на критичну ситуацію, яка виникла на дорогах у зв’язку з різким таненням снігу. У зоні підтоплення опинилися дороги: Лубни-Кононівка-Чуднівці С 171329, Вовчик-Стадня-Вовча Долина С 171321, Войниха-Тернівщина-Оріхівка-Куп’єваха С 171325, під’їзд до меморіалу «Жертвам Голодомору 1932-1933 років» С 171331 міст через річку на території Снітина, ускладнення виникли на дорозі Лубни-Тишки-Ісківці.

Спеціалісти обласних служб та підрядної організації, яка здійснює утримання доріг Лубенського району, спільно з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Сіряченком обстежили найбільш проблемні ділянки дороги та визначили шляхи вирішення проблем. Цього ж дня відбулася робоча зустріч з головою райдержадміністрації, де обговорено ситуацію, яка складається з руйнуванням доріг.

Тетяна Качаненко порушила питання обмеження руху великовагового транспорту місцевими дорогами на період весняного танення снігу, встановлення обмежувальних знаків та забезпечення чергування правоохоронних органів.

У полі зору присутніх опинилося питання катастрофічної ситуації з мостом через Сулу та визначення об’їзду після його закриття на ремонт. За словами Тетяни Качаненко, міст через Сулу має вкрай незадовільний стан і тому вирішується питання обмеження руху транспорту по мосту, закриття його на ремонт і облаштування пішохідного мосту до завершення відповідних робіт.

30 березня керівництвом райдержадміністрації досягнуто домовленості з відділом поліції та прийнято рішення про здійснення патрулювання поліцією, який спрямовує рух великовагового транспорту в об’їзд трасою Київ-Харків-Довжанський з боку Мгарського перехрестя, де також курсують автобуси міжміського сполучення.  

Наверх ↑