КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ВІДВІДАЛИ МОГИЛИ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АТО

Версія для друкуВерсія для друку

КЕРІВНИКИ РАЙОНУ ВІДВІДАЛИ МОГИЛИ ЗАГИБЛИХ УЧАСНИКІВ АТО У рамках відзначення Дня захисника України голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко запланувала відвідати могили загиблих в АТО лубенців. За її словами, це святий обов’язок перед воїнами та їхніми сім’ями.

Тож, 10 жовтня, напередодні державного свята очільниця району Тетяна Качаненко разом із своїм заступником Ігорем Нестеренком, начальником відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Миколою Чудаком та головним спеціалістом відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Іриною Тараненко відвідали частину населених пунктів, у яких вічним сном спочивають наші захисники: Роман Максимов у Хитцях, Владислав Кучеренко у Новаках, Роман Павленко у Тарандинцях, Руслан Марченко у Михнівцях.

2014, 2015, 2016 роки сколихнули сумними звістками Лубенщину: на Сході країни загинуло десять наших земляків. Вони стали на захист нашого спокою і майбутнього.  Мужністю, хоробрістю та відчайдушністю відзначилися воїни, сміливо і гідно боронячи кордони держави, захищаючи матерів, жінок, дітей, кожного з нас та рідну землю.

«Мій син завжди був таким: справедливим, відважним і постійно когось захищав», - розповідала про Романа Тетяна Павленко. Тепер всі вони, світлі янголи нашої незалежності, стали національною совістю.

Для нас усі вони будуть гідним прикладом, взірцем честі і порядності.

Наверх ↑