«Коли діти, їдучи до школи, співають, це означає, що вони щиро люблять школу»: голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко

Версія для друкуВерсія для друку

«Коли діти, їдучи до школи, співають, це означає, що вони щиро люблять школу»: голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко

Робоча поїздка голови райдержадміністрації Тетяна Качаненко та заступника голови райдержадміністрації Ігоря Нестеренка до Калайдинцівської сільської ради принесла безліч  приємних емоцій та незабутніх вражень.

Разом з господарем – сільським головою Василем Гавою та директором школи Сергієм Мисником обговорили заходи з відзначення 75-ї річниці визволення Лубенщини та участі у Естафеті пам’яті,  відвідали Калайдинцівський опорний заклад. Вже другий рік школа працює над впровадженням елементів нової української школи. Це і нові одномісні парти, за якими вже вчаться першокласники, і сучасний тренажерний зал, і майданчик зі штучним покриттям. 

Та в школі, звичайно, головне – не парти і не тренажери, головне – діти, їхні усміхнені обличчя, їхній захват, ентузіазм, патріотизм. Мабуть, недарма у цьому році школа прийняла 187 дітей (для порівняння – у минулому році - 127), які хочуть здобувати освіту у сучасному, прогресивному та позитивному навчальному закладі. А позитив видно неозброєним оком. «Коли діти, їдучи до школи, співають, це означає, що вони щиро люблять школу», - впевнена голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко.

За цей рік багато зроблено, але підводити підсумки ще зарано, адже попереду – ще майже третина року, тож розслаблятися не можна.

Наверх ↑