Колишніх не буває: вшановували ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції

Версія для друкуВерсія для друку
Колишніх не буває: вшановували ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції
20 грудня у приміщенні районного відділу поліції відбулися урочисті збори особового складу з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ та Національної поліції. У  заході взяли участь виконувач обов’язків  голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, голова районної ради Григорій Угляниця, керуючий справами Засульської сільської ради Сергій Бойко, завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Андрій Осацький.
Ветерани, що віддали свою молодість та юначий запал відданій службі українському народу, отримали сьогодні немало теплих слів вдячності та поваги на свою адресу, у першу чергу, від начальника Лубенського відділу ГУНП України в Полтавській області Володимира Кривченка, від молодих колег, від представників влади та місцевого самоврядування. Сергій Сіряченко побажав усім правоохоронцям  міцного здоров’я, козацького духу, та божого благословення, подякував за співпрацю та відповідальність, а також вручив грамоти райдержадміністрації.
Світлу пам’ять тих, хто віддав службі у лавах правоохоронців своє життя, вшанували хвилиною мовчання. 
З напутнім словом та спогадами про минулу службу до своїх молодих колег звернулися Володимир Діжевський, Олексій Лапко, Ігор Левенко. Всі вони знайшли себе у сьогоднішньому житті, залишаються «у строю», адже колишніх у благородній справі захисту громадян не буває. 
 
Наверх ↑