Лубенці – кращі у традиційному конкурсі «Роде наш красний»

Версія для друкуВерсія для друку

Лубенці – кращі у традиційному конкурсі «Роде наш красний»13 травня у смт. Шишаки відбувся обласний традиційний конкурс сімейних та родинних колективів «Роде наш красний». Кожного року самодіяльні артисти закладів культури району беруть у ньому участь і виступають досить успішно. А цьогорічні виступи наших земляків, за оцінками журі і глядачів, були не просто вдалими, а вражаючими.

Сімейне тріо Новооріхівського будинку культури у складі Геннадія, Катерини та Олександра Васильченків; Аніко і Гігото Мікнадзе, Матвія та Єгора Леоненків (районний будинок культури) продемонстрували високий рівень виконавської майстерності у вокальному та цирковому жанрах, що стало результатом систематичної  та наполегливої  праці під час репетицій.

Підбиваючи підсумки огляду-конкурсу, голова журі директор обласного Центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Дмитро Соколов відзначив високий рівень підготовки сімейних колективів району і під гучні аплодисменти глядачів вручив дипломи І ступеня Геннадію, Катерині та Олександру Васильченкам, Аніко та Гігото Мікнадзе, Матвію та Єгору Леоненкам.

Розділяємо радість успіху. Щиро вітаємо. Так тримати!

Наверх ↑