ЛУБЕНСЬКА ЛІКАРНЯ ПРОДОВЖУЄ ОТРИМУВАТИ ДОПОМОГУ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКА ЛІКАРНЯ ПРОДОВЖУЄ ОТРИМУВАТИ ДОПОМОГУ Висока свідомість наших громадян радує і викликає захоплення. Попри поступове послаблення карантину і оптимістичні прогнози, допомога від бізнесових структур, громадян продовжує надходити. Адже лікувальні заклади потребують засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів постійно: від цього залежать належні умови праці персоналу та безпека громадян, які перебувають у закладі.

Відрадно, що вкрай необхідну допомогу нашим закладам у питаннях боротьби з коронавірусом надають не лише місцеві мешканці та приватні підприємці. Серед немісцевих громадян теж знаходиться чимало небайдужих благодійників. Один з них – Олександр Шовтута, завдяки якому КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» отримала 900 масок медичних VG Care3-шарових на резинці н/ст. та 20 пар бахіл спанбонд 30 г/м2 високих на зав’язках VG Care н/ст.

Висловлюю щиру вдячність Олександру Анатолійовичу та всім свідомим меценатам за розуміння і підтримку закладів охорони здоров’я.

Наверх ↑