ЛУБЕНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ – КРАЩІ В ОБЛАСТІ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКІ ЕНЕРГЕТИКИ – КРАЩІ В ОБЛАСТІ Лубенська філія ПАТ «Полтаваобленерго» посідає чільне місце в компанії, за показниками у роботі вже багато років поспіль вважається кращою в області. Тож, численні відзнаки, якими сьогодні, у день професійного свята, заслужено нагороджені окремі працівники підприємства, стали свідченням здобутків усього колективу  і його авторитету на Полтавщині.

Символічно, що люди, які покликані нести світло, саме 22 грудня, у день зимового сонцестояння, відзначають своє професійне свято. Ще до офіційного початку робочого дня, актова зала Лубенської філії ПАТ «Полтаваобленерго» наповнилася працівниками філії, котрі зібралися на урочисті збори. Почесними гостями заходу стали міський голова Олександр Грицаєнко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, котрі традиційно привітали колектив та відзначили грамотами окремих його працівників.

Розпочав урочисті збори начальник ЛФ ПАТ «Полтаваобленерго», Заслужений енергетик України та країн СНД Іван Слинько. Оцінюючи роботу підприємства за рік, Іван Іванович зупинився на виконанні поставлених завдань і планах на майбутнє. Попри те, що для енергетиків рік видався вкрай складним, вони виконали і перевиконали планові показники, вкотре стали першими в області.

Від себе особисто та від імені голови райдержадміністрації Тетяни Качаненко до колег, адже свого часу теж працював у цьому колективі, звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко.

Розуміючи стратегічну важливість галузі, Сергій Миколайович, подякував за роботу та розуміння проблем району. За багаторічну сумлінну працю грамотами райдержадміністрації нагороджено працівників філії Василя Грабчука, Валерія Хала, Валентину Загородню, Олександра Шевченка. Грамотою Полтавської облдержадміністрації відзначено роботу Сергія Желавського.

Продовженням урочистої частини став виступ учнів ЗШ І-ІІІ ступенів №1, котрі налаштували присутніх на новорічний настрій і створили справжню святкову атмосферу.

 

Наверх ↑