ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ( ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО) ПРОДОВЖУЄ НАДАВАТИ СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ СІМ’ЯМИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Версія для друкуВерсія для друку

ЛУБЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ( ДИРЕКТОР ІРИНА ХАРЧЕНКО)

ПРОДОВЖУЄ НАДАВАТИ  СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ СІМ’ЯМИ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

З метою реалізації діяльності інформаційної платформи «Допомога поруч»   Лубенський районний  центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує надавати  допомогу у вигляді продуктових наборів та засобів особистої гігієни сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Відповідна робота здійснюється завдяки матеріальній  підтримці місцевого підприємця Олександра Шовтути, який звернувся з пропозицією про допомогу малозабезпеченим сім’ям.

У ході спілкування з батьками та іншими членами родин фахівцем Центру проведено просвітницьку роботу, спрямовану на підвищення виховного потенціалу сімей, профілактику зловживання спиртними напоями, та протидію домашньому насильству, проведено бесіди щодо належного догляду за дітьми та важливості дотримання житлового приміщення у відповідності із санітарно-гігієнічними нормами, надано консультації щодо раціонального та цільового використання державних виплат відповідно до потреб родини.

 

 Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте людей, які перебувають у такому становищі, звертайтесь до  Лубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Лубни, пл. ак. О. Бекетова, 19, к. 50. Контактний телефон: 74-803.

Наверх ↑