Майбутнє лісу – у твоїх руках, – калайдинцівські старшокласники озеленювали подвір’я школи

Версія для друкуВерсія для друку

Майбутнє лісу – у твоїх руках, – калайдинцівські старшокласники озеленювали подвір’я школи   Перші весняні місяці – напружена пора для лісівників. І вже традиційно в цей час відбувається акція «Майбутнє лісу у твоїх руках!», покликана виховувати у підростаючого покоління почуття відповідальності та шанобливе ставлення до природи.

У рамках двомісячника чистоти та благоустрою школярі Калайдинцівського опорного закладу «Калайдинцівська ЗОШ» на чолі зі своїм невтомним директором Сергієм Мисником активно долучилися до озеленення шкільної території - висадки дерев на подвір’ї школи. Заступник голови Лубенської адміністрації Ігор Нестеренко висловив подяку Лубенському лісовому господарству, яке надало саджанці. Школа співпрацює з підприємством вже не перший рік. Головний лісівник ДП «Лубенський лісгосп» Юрій Крекотень, лісничий Віталій Терещенко та інші працівники самовіддано висаджували деревця та давали школярам поради по догляду за ними.

Під час посадки саджанців почав накрапати дрібний дощик. Кажуть, це найкраща погода для дерев, тож сподіваємося, з тих сосен, ялинок та листяних дерев виросте чудовий парк, що буде дарувати тінь, прохолоду та свіже повітря не лише тим, хто їх посадив, а і їхнім нащадкам. Єднання з природою залишило у школярів незабутні враження і віру в те, що ними зроблена корисна й потрібна справа для майбутніх поколінь.

 

Наверх ↑