Ми коровай кладем на вишитий рушник – з професійним святом вітали працівників сільського господарства

Версія для друкуВерсія для друку

Ми коровай кладем на вишитий рушник – з професійним святом вітали працівників сільського господарства

 15 листопада, напередодні свята трудівників села – Дня працівників сільського господарства у родинному дружньому колі зібралися разом невтомні аграрії Лубенщини, яких щиро вітали добрим словом, душевною піснею, запальним танцем. Наш край завжди славився своїми чорноземами і працьовитими людьми, які плекають хліб; і на сьогодні Лубенщина залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Тому з особливою шаною згадували мудрих і досвідчених аграріїв – ветеранів сільського господарства, а також нинішніх працівників галузі.

Найщиріші слова вдячності, поваги та любові присутні на святі аграрники отримували від виконувача обов’язки голови райдержадміністрації Сергія Сіряченка, голови районної ради Григорія Угляниці, голови міської ради Олександра Грицаєнка. Всі вони уклінно дякували хліборобам за хліб на столі, за працю, за збереження найсокровеннішого скарбу нашого народу – землі. З нагоди професійного свята  найсумліннішим працівникам галузі були вручені почесні обласні та районні відзнаки. 

Найкращим продовженням поздоровлень стали музичні виступи лубенських артистів. Піднімали настрій пісні у виконанні досвідчених вокальних колективів «Чарівниця», «Дивосвіт», сольних виконавців Наталії Маложон, Геннадія та Катерини Васильченків, Олександра Васильченка та В’ячеслава Тарана, Алли Самозвон, Оксани та Даші Литовок, маленької зірочки Анни Сергієнко. Як завжди, дивували й захоплювали учасники циркової студії «Маска». Чудовою музикою потішив улюбленець глядачів, неперевершений саксофоніст Петро Андрійцьо. Магію рухів продемонстрували учасники танцювальних студій «Тандем» та «Аміра»

Сьогодні аграрії неабияк стурбовані складною ситуацією в державі, тож свято вийшло неоднозначне. Та попри все, ми впевнені, що село буде жити, наша земля родитиме буйне зело, будуть працювати на землі люди-трудівники і на столі у кожній хаті буде і хліб, і до хліба.

 

Наверх ↑