«Ми зацікавлені у тому, щоб футбол розвивався»: голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко

Версія для друкуВерсія для друку

«Ми зацікавлені у тому, щоб футбол розвивався»: голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко 31 травня голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко зустрілася із спортивним активом Лубенщини-членами районної організації ВФСТ «Колос», аби обговорити питання розвитку футболу у районі. У зустрічі брали участь сільський голова Тарандинцівської сільської ради Анатолій Тітенко, голова районної організації ВФСТ «Колос» Сергій Бортнік, методист районного методичного центру Наталія Пильгук.

Присутні на зустрічі обговорили перспективи розвитку спортивної галузі, наголосили на проблемах, які потребують вирішення. Зокрема, дуже актуальним протягом останніх років є введення інструкторів по спорту у штати сільських рад, що активізує заняття спортом серед дітей та молоді.

У свою чергу очільниця райдержадміністрації Тетяна Качаненко наголосила, що жодна з пропозицій спортсменів не залишається поза увагою. «З головами сільських рад постійно ведуться перемовини щодо виділення коштів з місцевих бюджетів для фінансування спортивної галузі. Спорт у селах повинен розвиватися, спортивні традиції зберігатися і примножуватися, адже це здоров’я нації і наше майбутнє. Втім, я переконана і налаштовую Вас на те, що команди повинні формуватися з місцевих мешканців», - сказала Тетяна Качаненко, наголосивши, що всі пропозиції спортсменів вона має намір порушити на найближчій нараді за участю сільських голів.  

Наверх ↑