Мистецьке свято подарували учасники танцювального колективу «Ренесанс»

Версія для друкуВерсія для друку

Мистецьке свято подарували учасники танцювального колективу «Ренесанс» Учасники колективу спортивного танцю «Ренесанс» районного будинку культури (керівник Дмитро Лоховицький) представили глядачам цікаву концертну програму, яка стала своєрідним творчим звітом.

Яскраві танцювальні композиції у виконанні різних вікових груп; відеофільм про виступи, перемоги юних артистів за рік; глибокі поетичні рядки, що звучали з вуст керівника колективу і ведучого програми Дмитра Лоховицького; конкурси, які мали на меті поглибити знання учасників мистецького свята про стилі танцю. І чудовий майстер-клас, проведений  на сцені  в ході заходу для усіх бажаючих. Раділи зустрічі з глядачами колеги по сцені – учасники зразкових аматорських колективів «Водограй» і «Аміра» (керівники Лариса Фесенко та Тетяна Дацій). Натхненно виступив «Альтаїр» Лубенської ЗОШ №3.

У ході дійства відчувалось, що колектив «Ренесанс» - це велика дружна сім’я зі своїми законами добра, поваги, підтримки, щирості. Батьки дітей – могутня сила, міцний фундамент, на якому тримається чудовий палац дитинства і творчості їх доньок і синів. І велика роль у цьому керівника «Ренесансу» Дмитра Лоховицького – одержимого, ініціативного, креативного.

Творчий звіт став свого роду фіналом активної творчої діяльності «Ренесансу» за рік. Попереду – старт у наступний творчий період. І віриться, що колектив  «Ренесанс» візьме його без фальстарту, що яскраві виступи, мистецькі перемоги на концертах, фестивалях стануть незмінними супутниками життя юних артистів. А глядачі, як завжди, з нетерпінням чекатимуть виходу на сцену ренессанців – залюблених у творчість, у красу, у життя.

Наверх ↑