На дрібний поточний ремонт місцевих доріг Лубенського району виділено понад 7,5 мільйонів гривень

Версія для друкуВерсія для друку

На дрібний поточний ремонт місцевих доріг Лубенського району виділено понад 7,5 мільйонів гривень Підрядною організацією ТОВ «ШБУ-9» на території Лубенського району проводиться поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення, за проведенням якого постійно забезпечується контроль.

Виконані роботи з поточного дрібного ремонту на таких дорогах на території району: М-03 – Лубни, Лубни-Засулля – М-03, Лохвиця-Вирішальне-Лубни, Лубни-Тишки-Ісківці, Хорошки-Снітин-Вовчик, Войниха-Тернавщина, Лубни-В’язівок-Мацківці-Лукім’я, під’їзд до Меморіалу «Жертвам Голодомору 1932-33 рр». На стадії виконання роботи на автодорозі Сенча-Хитці-Снітин. Обсяг фінансування з дорожнього фонду становить 7 595,54 тис.грн.

  Поряд з цим гостро стоїть питання збереження доріг, передовсім їх перевантаження великогабаритним транспортом. Ми звернулися до ДП «Агенство місцевих доріг Полтавської області» щодо встановлення габаритних воріт на автомобільній дорозі С171323 (Р42) – Тернівщина, з двох сторін траси: Р-42 Лубни-Миргород-Опішня (Н-12) та М-03 Київ-Харків-Довжанський з боку с. Войниха. Маємо сподівання на позитивне вирішення цього питання.

Наверх ↑