НА ЛУБЕНЩИНІ ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕНЕСЕННЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ ЗАХОДІВ

Версія для друкуВерсія для друку

НА ЛУБЕНЩИНІ ОБГОВОРИЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕНЕСЕННЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКИХ ЗАХОДІВ У зв’язку з дією карантинних обмежень та забороною проведення масових зібрань, на Лубенщині скасовано ряд заходів, які проводилися впродовж багатьох років з нагоди чергової річниці аварії на ЧАЕС. Враховуючи їх традиційний характер та з огляду на ряд ювілейних дат, які припадають саме на 2020 рік, керівництвом району спільно з районною організацією ветеранів та інвалідів «Союз Чорнобиль України» розглядається можливість перенесення частини заходів на більш сприятливий період.

Передовсім йдеться про турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Олександра Лелеченка, який вже понад десять років проводиться у травні на території Новооріхівської школи. Голова райдержадміністрації Олександр Циганенко, староста Новооріхівського старостату Станіслав Ігнатенко та директор навчального закладу Оксана Магура серед варіантів розглядають вересень. У разі сприятливої карантинної ситуації та повноцінного відновлення навчального процесу  турнір пройде на початку місяця за участі делегації електроцеху Чорнобильської АЕС.

На осінь планують змістити традиційний легкоатлетичний пробіг пам’яті учнівської молоді.

Відносно святкування 30-річчя утворення міськрайонної Чорнобильської організації та 20-річчя неврологічного відділення для учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС обласного госпіталю ще тривають обговорення, розглядаються різні варіанти.

Наверх ↑