На останньому дзвонику ліцеїсти з Вовчика отримали 153 грамоти

Версія для друкуВерсія для друку

На останньому дзвонику ліцеїсти з Вовчика отримали 153 грамоти З такими здобутками учні опорного закладу – Вовчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей підійшли до завершення навчального року. А саме свято видалося напрочуд оригінальним, нетрадиційним і водночас трепетним і незабутнім для випускників.

Новий формат заходу передбачав передбачення майбутнього астрологом, танок випускників із школярами, повітряні кульки з побажаннями, які випустили у небо.

Святкові побажання шкільній родині надсилали голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко, сільський голова Вовчицької сільської ради Ольга Козловська, регіональний директор ТОВ «Баришівська зернова компанія», депутат обласної ради Василь Стасовський, депутат районної ради Надія Клепач.  

Розпочав урочисту лінійку директор навчального закладу Володимир Костюк. Він наголосив на тому, що навчальний рік, який завершився сьогодні, був насиченим і результативним для педагогічного та учнівського колективів. Приємно, що цього року 153 учні відзначені грамотами, як призери всеукраїнських, обласних і районних змагань та конкурсів. Третій рік поспіль у навчальному закладі успішно впроваджується проект «Грошова винагорода учням ліцею», започаткований ТОВ «Баришівська зернова компанія». 11,5 тис. грн. у цьому році учні отримали завдяки наполегливості і здобуткам.

Вітаючи ліцеїстів, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко захоплювалася їхніми здобутками, говорила про те, що школа для випускників назавжди залишиться другою домівкою і неповторним спогадом про найкращі роки юності, а також висловила побажання, аби учні гарно відпочили під час літніх канікул. Водночас, Тетяна Петрівна підкреслила, що районна виконавча влада спільно із сільськими радами та депутатами різних рівнів постійно дбає про зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, створення для учнів необхідних умов для здобуття знань.

 

Наверх ↑