Обговорили перспективи будівництва амбулаторії у Тарандинцях

Версія для друкуВерсія для друку

Обговорили перспективи будівництва амбулаторії у Тарандинцях 22 лютого голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко здійснили робочу поїздку у Тарандинцівську сільську раду, де зустрілися із сільським головою Анатолієм Тітенком та колективом місцевого медичного закладу. Під час зустрічі йшлося про реформування галузі охорони здоров’я та будівництво амбулаторії відповідно до рекомендацій МОЗ та сучасних вимог. Переобладнати нинішнє приміщення закладу буде набагато витратніше, аніж побудувати нове.

Крім того, теперішній заклад у перспективі цілком доречно переобладнати під житло. Ці та ряд інших питань було порушено під час робочої зустрічі, зокрема попередньо визначено місце розташування АЗПСМ, що в подальшому буде узгоджено з Департаментом охорони здоров’я та Департаментом будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Після цього буде виготовлено проектно-кошторисну документацію та визначено підрядника для виконання робіт.

Цього ж дня відбулася робоча  зустріч з директором опорного закладу «Тарандинцівська ЗШ І-ІІІ ступенів», Заслуженим учителем України Миколою Кадукою, під час якої обговорено підготовку до проведення спартакіади пам’яті Романа Павленка, яка відбудеться 24 лютого.  

 

Наверх ↑