Обговорили заходи протипожежної безпеки під час весняно-польових робіт: засідання комісії ТЕБ та НС

Версія для друкуВерсія для друку

Обговорили заходи протипожежної безпеки під час весняно-польових робіт: засідання комісії ТЕБ та НС   7 лютого відбулося чергове засідання комісії ТЕБ та НС, в якому взяли участь виконуючий голови Лубенської райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко, головний спеціаліст відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту Анатолій Сімонькін, члени комісії.

Про дотримання вимог безпеки під час проведення весняно-польових робіт суб’єктами господарювання агропромислового комплексу району інформував заступник начальника Лубенського районного відділу ГУ Державної служби України з  надзвичайних ситуацій Олександр Коркішко. Він  доповів про заходи безпеки, що вживаються при весняно-польових роботах. Найбільш болючим питанням залишається спалювання трави, що призводить до пожеж, вигорання лісу тощо.

Сергій Сіряченко наголосив на необхідності додаткових заходів протипожежної безпеки, наявності на полях засобів пожежогасіння, роз’яснювальної роботи та контролю зловмисних вчинків по випалювання стерні, трави і листя.

Попереду – літо, сезон масового відпочинку населення на воді. Тому члени комісії обговорили питання підготовки до купального сезону 2018 року, щоб запобігти нещасним випадкам на водних об’єктах Лубенщини та забезпечити безпечний та комфортний відпочинок громадянам. Також було розглянуто питання про стан впровадження систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у випадку їх виникнення. Після чого засідання комісії ТЕБ т а НС було завершено.

 

Наверх ↑