Обговорювали поглиблення співпраці влади з організаціями людей з обмеженими можливостями

Версія для друкуВерсія для друку

Обговорювали поглиблення співпраці влади з організаціями людей з обмеженими можливостями

Проблеми людей з інвалідністю обговорювали на виїзному засіданні президії Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» на чолі з Сергієм Чумаком.

Спільно з заступником начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Валентиною Старостенко, начальником територіального центру соціального обслуговування Наталією Хомкіною, головою районного осередку ВОЇ СОІУ Тетяною Погорілою та соціальними працівниками порушили ряд важливих питань, що потребують вирішення.

Зокрема, торкнулися проблеми реабілітації та обслуговування осіб з інвалідністю, неналежних умов доступності для мало мобільних осіб, соціального захисту людей з особливими потребами тощо. Поговорили про можливості подальшого поглиблення співпраці громадських організацій, що опікуються людьми з інвалідністю, з владою.

Особливу увагу приділили написанню проектів для бюджету участі, створенню робочих місць для людей з інвалідністю та залученню їх до різноманітних суспільних заходів, як це робиться у країнах Європи та світу. Також обговорили підготовку до відкритого регіонального фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Сузір’я мрій», що відбудеться наприкінці жовтня.

 

Наверх ↑