Обговорювалися проблемні питання району

Версія для друкуВерсія для друку

Обговорювалися проблемні питання району

Головою райдержадміністрації Тетяною Качаненко ініційовано робочу нараду за участю керівництва закладів освіти, культури, медицини, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, під час якої порушувалися та предметно обговорювалися проблемні питання різних галузей, вивчалися варіанти їх вирішення.

Зокрема, детально обговорювали непросту ситуацію, що склалася з фінансуванням освіти, а також підвіз та харчування школярів, організацію роботи дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, забезпечення медикаментами закладів охорони здоров’я, вирішення ряду нагальних потреб, що виникли у зв’язку зі зміною законодавства у порядку нарахування пільг та субсидій. Окремими темами для обговорення стали відзначення на рівні району річниці визволення Лубенщини від фашистів, перехід державних структур на електронне документування, вирішення подальшої долі центру надання адміністративних послуг. Кожен керівник структурного підрозділу доповів про виконання покладених на нього завдань та окреслив наявні проблеми. Виконання даних доручень поставлено на контроль.

Подібні наради, на думку керівництва району, потрібні для забезпечення ефективної роботи райдержадміністрації в період впровадження реформи державної служби та реорганізації районів. Голова РДА Тетяна Качаненко зосередила увагу на обов’язковій співпраці з керівниками органів місцевого самоврядування району.

 

Наверх ↑